Jackpot

En progressiv jackpot vokser seg større og større hver eneste dag, helt frem til en heldig vinner stikker av med hele eller deler av summen. Kommer man over en slik kan fremtiden og et liv i sus og dus være sikret. Men hvor finner man de store jackpotene og hvordan vinner man?
Ordet jackpot i gull dekket med gullstjerner

Hvem vinner på jackpot?

Britiske Jon Heywood hadde nettopp kommet hjem fra Afghanistan etter å ha tjenestegjort i det britiske militæret og hadde en rolig torsdagskveld foran TV-en da han oppdaget en reklame for Mega Moolahs jackpot.

Med en beskjeden leilighet, en kjæreste som maste om sydentur, og på toppen av det hele en far som trengte penger til en hjerte- og lungetransplantasjon, bestemte Jon seg for å prøve lykken.

Han satte inn 300 kroner og spilte med bare to kroner i innsats, men med alle gevinstlinjene åpne. Flere gevinstlinjer betyr en større sjanse for å komme i til bonusmodusen hvor jackpoten er. Etter å ha spilt i under ti minutter kom han inn til bonusspillet og utløste deretter jackpoten på 150 millioner kroner.

Det var mer enn nok til å gi faren det beste medisinske tilbudet, ta hele familien med på cruise i Middelhavet og en ting han selv alltid hadde hatt lyst på.

 – Jeg har aldri engang turt å drømme om å kjøre en Bentley, langt mindre eie en. Jeg har en Fiat Punto nå liksom, uttalte han til den engelske avisen The Daily Mail i etterkant.

Fem personer som er gladeHva er en progressiv jackpot?

En viss prosentandel av det som kommer inn til automaten går videre til en pot som blir lagret. Denne summen blir større og større for hver dag som går, helt til en heldig spiller stikker av med hele eller deler av gevinsten. Dette er en progressiv jackpot, og det unike med progressive jackpoter er at det ikke er en fastsatt sum som kan vinnes, men at summen i teorien kan vokse i det uendelige.

Hvordan vinner man jackpoten?

Mange automater er viden kjent for sine jackpoter, den mest kjente er kanskje Mega Fortune som har mange spillere og en stadig voksende jackpot. Ellers bør Mega Moolah nevnes – en automat som kan ha jackpots i 100-millionersklassen. Det finnes ingen oppskrift på hvordan man vinner på spilleautomater, det beror tross alt mest på flaks. Likevel kan man gjøre noen grep som får en nærmere den store utbetalingen.

Spill med alle gevinstlinjene åpne, dette koster mer, men vi anbefaler heller å senke innsatsen slik at du får mulighet til å spille med flere gevinstlinjer over lengre tid. Her er målet å komme inn i bonusspillet, for det er der man finner jackpoten og den store gevinsten. Hvor mye du hadde i innsats i utgangspunktet har faktisk ingenting å si på dette stadiet.

Bonus i jackpotjakten

Bonus kan være et fint hjelpemiddel på veien, siden man da har muligheten til å spille flere runder og benytte seg av flere gevinstlinjer. I tillegg kan en få opptil flere hundre free spins.  Samtidig gjelder det å være oppmerksom på om gratisspinnene kan brukes på automater med jackpot.